Πεντανόστιμα ψωμιά

Περιγραφή
Όσοι ασχολούνται με την μαγειρική, ανακαλύπτουν ξανά τις χαρές του σπιτικού ψωμιού. Με αυτές τις απλές, βήμα-προς-βήμα συνταγές από τον αναγνωρισμένο και βραβευμένο δάσκαλο αρτοποιίας Εμμανουήλ Χατζηανδρέου, θα διαπιστώσετε πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε ψωμί και την ικανοποίηση που σας προσφέρει η παρασκευή του στο σπίτι.Ο Εμμανουήλ Χατζηανδρέου έχει ένα πραγματικό πάθος για την παρασκευή του ψωμιού. Μετά την μαθητεία του και την απόκτηση πτυχίου αρτοποιίας γερμανικού τύπου στην Ν. Αφρική και την Ναμίμπια, δημιουργώντας και μαθαίνοντας νέες τεχνικές και συνταγές στην Ελλάδα και την Γερμανία. Μετά εγκαταστάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έχει δουλέψει με τον Γκόρντον Ράμσεϊ, καθώς και στον φούρνο Τζάντζες και την Ντέυλσφορντ Οργκάνικ.
Έχει κερδίσει διάφορα βραβεία για τα ψωμιά του, όπως το «Ψωμί σίκαλης με σταφίδες», το «Χωριάτικο ψωμί με προζύμι» και το «Άσπρο ψωμί με τυρόγαλο».

Συγγραφέας : Χατζηανδρέου Εμμανουήλ
Φωτογράφος : Painter Steve
Εκδότης : Τερζόπουλος Βιβλία
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 960-6838-26-9
Σελίδες : 178
Σχήμα : 26χ22
Κατηγορίες : Ψωμί, Μαγειρική (Ζύμες)

Τιμή σε ιστοσελίδες: 17.76 €

Όλες οι πληροφορίες σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το χώρο αποκλειστικά για πληροφορίες www.public.gr και dioptra.gr ιστοσελίδα μας με αυτό το βιβλίο.